Vaarwel Rabobank. Hallo bol.com

Het is alweer 7 jaar geleden dat ik begon als trainee bij de Rabobank. Na diverse functies ben ik veel ervaringen rijker en wil ik mijn collega’s bij de Rabobank graag bedanken voor alle hulp, leermomenten, kansen en gezelligheid die ik heb mogen ervaren de afgelopen jaren.

Ik heb mogen werken aan gave producten bij de Rabobank. Met name het opzetten van een geheel nieuwe chatbot voor de klantenservice is een van mijn grootste en meest uitdagende projecten geweest, maar ik heb geleerd dat je daar met een goed team hele grote stappen kan zetten. Daarnaast heb ik altijd met veel plezier en liefde gewerkt aan de site van rabobank, het verbeteren van de search (zowel intern als de externe SEO) en natuurlijk het verder uitwerken van de voice propositie.

Vaarwel Rabobank.