Project: PV personal trainer (NL)

Hey Google… Praat met PV personal trainer

Update: project geëindigd (11 maart 2020)

De Pretty Virtual Personal Trainer is ontwikkeld als experiment voor de Google Assistant. Met dit experiment test ik een sample dialog gebaseerd op een (deels vervormde) stem. Naast het experiment probeer ik met deze action ook mijn steentje bij te dragen aan een sportievere / gezondere maatschappij.

Het idee is ontstaan doordat ik vaker in de ochtend een Youtube video erbij pak om een 7 minute workout te doen. Echter duren deze videos vaak langer of zijn de oefeningen erin niet zo leuk of zit er een achtergrond muziek bij, etc. Allemaal redenen om mijn eigen 7 minute workout eens samen te stellen en “voice-only” te maken.

Het bovenstaande experiment en uitwerking is allemaal op 1 dag gemaakt! Dank voor het testen en gebruiken van deze Google Action 🙂

Bij het creëren van de Action heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

Gebruik de volgende link om naar de action te gaan:

🅖 Ask PV personal trainer to personal training

Gebruik deze (deep)link om meteen naar 7 minute workout intent te gaan binnen de PV personal trainer action:

🅖 Ask PV personal trainer to 7 minute workout

Invocations:

  • Explicit: Hey Google, praat met PV personal trainer
  • Implicit: Hey Google, ik wil een workout doen
  • Implicit: Hey Google, ik wil een 7 minuten workout doen