Project: Seven minute workout (NL/EN)

Hey Google… Praat met Seven minute workout

De Seven Minute Workout is ontwikkeld als experiment voor de Google Assistant. Met dit experiment test ik op basis van het advies van collega-enthousiasteling Emiel Langeberg een hele simple voice action met maar 1 functie. Naast het experiment probeer ik met deze action ook mijn steentje bij te dragen aan een sportievere / gezondere maatschappij.

Het idee is ontstaan doordat ik vaker in de ochtend een Youtube video erbij pak om een 7 minute workout te doen. Echter duren deze videos vaak langer of zijn de oefeningen erin niet zo leuk of zit er een achtergrond muziek bij, etc. Allemaal redenen om mijn eigen 7 minute workout eens samen te stellen en “voice-only” te maken.

Het bovenstaande experiment en uitwerking is allemaal op 1 avond gemaakt! Dank voor het testen en gebruiken van deze Google Action 🙂

Bij het creëren van de Action heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

Invocations: